Christelijke verenigingen in zee met Copypoint

  • Jomulder
  • 31/07/2017
  • In de media
  • Reacties uitgeschakeld voor Christelijke verenigingen in zee met Copypoint

STAD WAGENINGEN – 28 MAART 2007

Door Kees Stap

WAGENINGEN – Copypoint, de kopieer- en internetwinkel aan de Bergstraat, en de samenwerkende Christelijke studentenverenigingen hebben een sponsorovereenkomst voor de studenten introductiedagen gesloten. Voor de Christelijke verenigingen is het belangrijk om een goede en betrouwbare Wageningse partner voor het promotiemateriaal te hebben. Voor Copypoint betekent het een uitgelezen kans om nieuwe studenten kennis te laten maken met de winkel.

“We hopen dat de nieuwe studenten die komende vrijdag aan hun Wageningse studietijd gaan beginnen, ons de komende tijd weten te vinden”, zegt Copypoint-eigenaar Antonio Mulder. “Tijdens hun gehele studie kunnen ze bij ons terecht voor het kopiëren, printen en inbinden van verslagen. Ook kunnen ze gebruik maken van internet, ons internetcafé is onlangs zelfs behoorlijk uitgebreid. Er staan nu tien PC’s in onze zaak klaar. Toen de verenigingen ons benaderden of we wilden sponsoren, hoefden we dan ook niet lang na te denken. Wij gaan het print- en kopieerwerk voor ze verzorgen. We hebben hun promotiemateriaal ontworpen en gedrukt.”

De samenwerkende Christelijke verenigingen zijn ook zeer tevreden over de samenwerking. “Onze posters en folders zien er ongelooflijk professioneel uit, het zijn echte aandachttrekkers”, aldus woordvoerder Annelies Voogt. “We hebben veel Wageningse bedrijven aangeschreven met het verzoek ons te sponsoren, Copypoint nam al snel contact met ons op. Het kostte niet veel tijd om tot een overeenkomst te komen, dat verliep allemaal heel plezierig.”

Meerdere verenigingen hebben inmiddels een overeenkomst met Copypoint Bergstraat. Leden van bijvoorbeeld een voetbalclub, korfbalvereniging, tennisclub of schakers die een sponsor zoeken, kunnen een afspraak met Copypoint Bergstraat maken via tel. (0317) 417 479. Kijk ook eens op www.copypoint.nu.

De vier samenwerkende Christelijke verenigingen bestaan uit NSW, CSFR, Ichtus en VGSW. Hoewel ze volgens Annelies Voogt elk hun eigen identiteit hebben, werken ze goed samen. Vooral de introductiedagen zijn daarvoor uitermate geschikt. “We zijn te klein om vier aparte programma’s samen te stellen. Samen hebben we nu een mooi programma. Vanuit de Immanuelkapel op de Markt is elke dag wat te doen. Ludieke spelletjes, kennismakingsavonden, een speciale dienst, een loungeavond, een kampvuur bij de Rijn en een cabaretier. Het belooft een mooie week te worden waarbij er iedere avond wel weer wat anders te beleven is. Ben je in Wageningen deze week, kom dan vooral langs.”

De studenten en Copypoint hebben zin in de introductiedagen. Het programma staat als een huis, het mooie weer is besteld en het kopieer en printwerk is piekfijn in orde. Niets staat een geslaagde week dus nog in de weg.