Copypoint gaat verbouwen

STAD WAGENINGEN – 24 JUNI 2009

Door Kees Stap

WAGENINGEN

Kopieerwinkel Copypoint in de Bevrijdingsstraat ondergaat volgende maand een metamorfose. De winkel wordt in een kleine week tijd totaal verbouwd.

De broers Antonio en Johan Mulder van Copypoint leggen uit waarom zij hier voor gekozen hebben. “Dit doen we om het voor de klanten nog over­zichte­lijker en makkelijker te maken. De winkel krijgt een compleet nieuwe moderne inrichting met frisse en moderne kleuren.” Ook voor het personeel van Copypoint levert de verbouwing voordelen op. “Via allerlei slimme oplossingen komt er veel opbergruimte bij”, leggen de Mulders uit. “We gaan de beschikbare ruimte optimaal benutten.”

Tijdens de verbouwing is het onvermijdelijk dat de winkel een kleine week gesloten is. De verbouwing start op zaterdag 11 juli en op vrijdag 17 juli om 10.00 uur opent Copypoint de deuren weer. “Wie rond deze periode kopieerwerk heeft, kan hier alvast rekening mee houden”, geven Antonio en Johan Mulder als tip mee. “Clubs of verenigingen hebben de komende twee weken de tijd om hun kopieerwerk bij ons te verzorgen. Daarna moeten ze een weekje wachten. Maar na 17 juli is iedereen weer van harte welkom in onze vernieuwde winkel om te kopiëren, te printen, te internetten, posters te laten maken of funartikelen te bestellen.”