Copypoint van kopietje tot boekwerk

  • Jomulder
  • 31/07/2017
  • In de media
  • Reacties uitgeschakeld voor Copypoint van kopietje tot boekwerk

STAD WAGENINGEN – 21 MAART 2007

Door Kees Stap

WAGENINGEN – Copypoint bestaat komende maand 2½ jaar. Sinds een half jaar zit de kopieer- en internetwinkel in de Bevrijdingsstraat. In de overzichtelijke winkel met veel licht kunnen klanten terecht voor alles op het gebied van kopiëren, printen, drukwerk en funartikelen. Omdat Drukkerij Mulder in hetzelfde pand gevestigd is, zijn er veel mogelijkheden voor grotere prints, posters en speciale uitgaven. Copypoint maakt gebruik van de DTP en ontwerpkennis van Drukkerij Mulder.

Copypoint heeft de nieuwste hybride-machines waarmee u zowel kunt kopiëren als printen. De machines worden constant onderhouden, zodat ze optimaal werken. De printers worden rechtstreeks aangestuurd vanaf de computers, zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt. Het printen kan in zwart-wit of in kleur. Daarnaast kunnen de machines vouwen en nieten. Een boekje op A5 formaat kan op deze manier volledig automatisch vervaardigd worden. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van inbinden, plastificeren en ringbanden maken, dat is een uitkomst bij bijvoorbeeld scripties.

Loes Temme is doordeweeks het gezicht van Copypoint. In het weekend bemannen Mark Jansen en Mandy Mulder de winkel. Zij helpen de klanten waar dat nodig is. “Het komt voor dat mensen willen printen op speciaal papier, of ze hebben vragen over de kopieermachines”, legt Loes uit. “Soms willen ze uitleg over hoe ze de printers vanaf de computer aan moeten sturen. Ik help ze dan graag.” Loes is ook druk bezig met het bedrukken van de funartikelen (muismatten, t-shirts, mokken etc), het inbinden of met het kopiëren van grote aantallen. “Tegen een meerprijs verzorgen wij die service. Het is telkens weer mooi als klanten tevreden de deur uitgaan, daar halen wij bij Copypoint veel voldoening uit.”

Copypoint onderscheidt zich met een uitstekende kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Ze zijn dan ook zes dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. Door de week blijft de zaak open tot 18.00 uur, zaterdag gaat de deur een uurtje eerder dicht. Particulieren, verenigingen en studenten zijn de belangrijkste doelgroepen van Copypoint. Scripties, clubbladen, boekjes, maar ook gewoon een kopietje voor uw administratie of de belasting. Copypoint is voor dit alles het juiste adres.

Copypoint
Bevrijdingsstraat 32
Wageningen
Tel. (0317) 417 479
www.copypoint.nl