Copypoint viert jubilea

Copypoint viert jubilea

Jubileum
Jubileum

Door Kees Stap

WAGENINGEN – Copypoint, de winkel voor kopiëren, printen, drukwerk en foto cadeauartikelen, viert twee jubilea. In 2005, 121/2 jaar geleden dus, openden Antonio en Johan Mulder hun winkel in het centrum van Wageningen. Tien jaar geleden volgde de verhuizing naar de huidige winkel op de Bevrijdingsstraat 32. Copypoint viert de jubilea met een nieuwe website.

Kopiëren, printen, scannen, lamineren, inbinden, internetten, posters maken tot A0 formaat en zelfs grote aantallen drukken, het kan allemaal bij Copypoint. “Je ziet dat mensen thuis geen printer meer hebben, die komen voor die enkele print bij ons”, legt Johan uit. “Er worden bijvoorbeeld opvallend veel tickets bij ons uitgeprint. Wat we ook veel doen is het printen van scripties, boekjes, clubbladen en dergelijke.

 

Mensen komen met een pdf naar de winkel, of sturen die via de website. Hun boekjes komen vervolgens gevouwen en geniet uit de machines. Meestal kunnen we opdrachten nog dezelfde dag verwerken.” Wie op zoek is naar een leuk geschenk kan bij Copypoint diverse artikelen laten voorzien van een eigen foto. Kopjes, puzzels, muismatten, wandklokken, schorten, stropdassen, shirts of babykleding, om maar enkele voorbeelden te noemen. Een ontwerp maken gaat heel makkelijk via de website.

“Toen we begonnen, had ik nooit verwacht dat we zoveel jaar later nog succesvol zouden zijn”, blikt Johan terug. “Maar je ziet dat er nog steeds behoefte is aan een kopieerwinkel. Daarnaast is het printen steeds belangrijker geworden. We blijven investeren in de beste apparatuur, om onze klanten goed te bedienen. De techniek gaat steeds verder, daarom hebben we nu ook onze website opgefrist. Mensen kunnen zelf en leuk ontwerp maken en hun bestelling laten bezorgen of in de winkel ophalen.”

 

Johan benadrukt dat het succes van Copypoint ook te danken is aan het personeel. “We hebben geluk gehad dat we al die jaren geweldige medewerkers hebben gehad. Een rij printers maakt namelijk geen goede winkel. Je kunt je juist onderscheiden met een uitstekende service en klantvriendelijkheid. Ik sta nu samen in de winkel met Kimberly en Elisa, twee deskundige medewerkers die de klanten weer perfect kunnen helpen.”

 

Speciale aanbieding

Om de jubilea en de nieuwe website te vieren, heeft Copypoint de komende maand een speciale aanbieding. Iedereen die tot en met 30 september via de website www.copypoint.nl een bestelling plaatst, krijgt een korting van 10%. Voer daarvoor bij uw bestelling de code ‘jubileum’ in.