Donderdagavond Open Huis bij Copypoint

  • Jomulder
  • 31/07/2017
  • In de media
  • Reacties uitgeschakeld voor Donderdagavond Open Huis bij Copypoint

DE STAD WAGENINGEN – 10 OKTOBER 2007

Door Claudia Hiemstra

WAGENINGEN – Kopiëren, printen, kleur of zwart/wit, scannen, lamineren, vergroten of verkleinen, inbinden, internetten, posters maken tot A0 formaat (ook op canvas) en zelfs grote aantallen drukken, het kan allemaal bij Copypoint.

Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk? En kan die ene mooie foto of dat plaatje van internet ook op canvas gedrukt worden? Of hoe krijg ik het voor elkaar om al die boekjes voor de vereniging in elkaar te zetten? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden tijdens het Open Huis op donderdag 11 oktober van 18.00 tot 21.00 uur.

“Het nieuwe seizoen is overal weer begonnen”, vertelt Loes Temme, medewerkster bij Copypoint. “Dat betekent dat er vaak nieuwe mensen op nieuwe functies zitten bijvoorbeeld bij verenigingen. We zijn zes dagen per week geopend, maar veel mensen werken overdag en voor hen zou het fijn zijn om eens op een avond terecht te kunnen met hun vragen. Vandaar dat we dit Open Huis organiseren. Iedere klant krijgt bovendien die donderdagavond, op vertoon van de bon uit de advertentie elders in deze krant 20 gratis zwart/wit kopieën en 20% extra kopieën bij het opladen of de aanschaf van een kopieerkaart. En om het extra feestelijk te maken is er voor iedere klant koffie met een stuk vlaai.”

Loopt u zelf met vragen rond, of vind u het gewoon handig om ’s avonds een keer terecht te kunnen bij Copypoint? Donderdagavond 11 oktober is het dus zo ver, dus grijp uw kans.