Heropeningsactie

Heropeningsactie
Heropeningsactie

STAD WAGENINGEN – 3 MAART 2010

WAGENINGEN – Wie op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart bij Copypoint aan de Bevrijdingsstraat zijn bestaande of een nieuwe kopieerkaart opwaardeert, kan rekenen op 20 procent gratis kopieën. Dus klanten krijgen bijvoorbeeld bij een kaart voor 500 kopieën, er nog eens 100 kopieën bij.

Copypoint heeft in augustus vorig jaar een metamorfose ondergaan. Het interieur is geheel vernieuwd, met frisse en moderne kleuren. De broers Antonio en Johan Mulder wilden het voor de klant overzichtelijker maken. Ook voor het personeel heeft de verbouwing voordelen opgeleverd.

“Via allerlei slimme oplossingen is er veel opbergruimte bijgekomen. We hebben de beschikbare ruimte optimaal benut”, leggen de Mulders uit. Copypoint had nog geen heropeningsactie georganiseerd. Om het alsnog te vieren, wordt deze kopieeractie gehouden. Bovendien ligt er voor klanten die aankomende vrijdag en zaterdag komen opwaarderen of een nieuwe kaart kopen, een leuke verrassing klaar.

U kunt bij Copypoint onder meer terecht om te kopiëren, printen, internetten en om posters en fotocadeau producten te laten bedrukken.

Geïnteresseerd? Kom dan langs bij Copypoint aan de Bevrijdingsstraat 32. Voor meer informatie kunt u bellen naar (0317) 417 479 of kijken op www.copypoint.nl.