Klantvriendelijkheid en snelle service

  • Jomulder
  • 31/07/2017
  • In de media
  • Reacties uitgeschakeld voor Klantvriendelijkheid en snelle service
Klantvriendelijkheid
Klantvriendelijkheid

WAGENINGEN WERKT – 9 DECEMBER 2015

Het team van Copypoint Wageningen in de Bevrijdingsstraat staat klaar om iedere klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Hulp nodig bij het openen van een bestand of bij de keuze van het juiste papier? Geen probleem! Klantvriendelijkheid staat voorop bij Copypoint.

SERVICE 
“Een rij printers maakt nog geen goede printshop”, zegt eigenaar Johan Mulder. “Het verschil maak je door goed te adviseren en te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar wens is.” Al bij de aanschaf van nieuwe machines kijkt Mulder door de ogen van de klant. “Hoe begrijpelijk is een apparaat als je er voor het eerst voor staat? Is het gebruiksvriendelijk?  Wij hebben veel verschillende klanten, met een grote diversiteit aan wensen. Bedrijven, studenten die dikke rapporten printen, maar ook ouderen die een enkel kopietje van een rijbewijs of paspoort nodig hebben. We werken met z’n drieën, er is altijd wel iemand die een vraag kan beantwoorden. Wij helpen iedereen graag op weg.”

Maatwerk
Wie regelmatig printwerk heeft kan bij Copypoint een printpas kopen. Hoe hoger het tegoed bij aanschaf, hoe lager de kosten per print zijn. De prints kunnen in uiteenlopende maten geleverd worden. “Van visitekaartje tot spandoek, en alles ertussenin.” Copypoint beschikt ook over een posterprinter. “Naast het veelgevraagde A3 en A4 formaat kunnen we zelfs posters tot een meter breed maken. Voor de lengte is de maat van de papierrol de beperkende factor, maar als het moet printen we tot dertig meter lang”, aldus Johan Mulder. Alle posters kunnen op diverse soorten papier geprint worden: budget, normaal of glossy voor fotokwaliteit.

 

Verenigingen of particulieren die programmaboekjes, een clubblad of brochures nodig hebben zijn bij Copypoint ook op het juiste adres. “We sturen een bestand, liefst in pdf, naar een apparaat en de boekjes komen er gevouwen en geniet uit. We streven er altijd naar opdrachten nog dezelfde dag te verwerken.” Verenigingen kunnen vragen naar sponsormogelijkheden. Soms kan, in ruil voor een advertentie of reclamebord naast het veld, korting op het printwerk worden verkregen.

Fotoproducten
Wie op zoek is naar een leuk geschenk kan bij Copypoint diverse artikelen laten voorzien van een eigen foto. Kopjes, puzzels, muismatten, wandklokken, schorten, stropdassen, shirts of babykleding, om maar enkele voorbeelden te noemen.

In de winkel of op de website kunnen fotobestanden geupload worden. Sinds kort is ook een Engelstalige versie van de website beschikbaar. Wie via de website bestelt kan ervoor kiezen om het product zelf op te halen of te laten verzenden. Copypoint bestaat dit jaar 10 jaar en geeft, om dat te vieren, 15% korting op alle producten. Deze actie loopt tot 30 januari 2016.

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op www.copypoint.nl.

Klantenservice
Klantenservice