Copypoint viert 15-jarig jubileum

Copypoint viert 15-jarig jubileum

  • Jomulder
  • 30/10/2019
  • In de media
  • Reacties uitgeschakeld voor Copypoint viert 15-jarig jubileum
Jubileum Copypoint
15 jaar Copypoint

WAGENINGEN – Copypoint, de winkel voor kopiëren, printen, drukwerk en foto- en cadeauartikelen, viert deze week het 15-jarig jubileum. Op vrijdag 29 oktober 2004 opende Copypoint in een klein pandje in de Hoogstraat. Al snel bleek de winkel een succes en twee jaar later volgde een verhuizing naar de huidige winkel op de Bevrijdingsstraat 32.

“Toen we begonnen, hadden we nooit verwacht dat we zoveel jaar later nog succesvol zouden zijn”, blikken de eigenaren Johan en Antonio Mulder terug. “Maar je ziet dat er nog steeds behoefte is aan een kopieerwinkel. Daarnaast is het printen steeds belangrijker geworden. De techniek gaat steeds verder, we blijven daarom investeren in de beste apparatuur om onze klanten goed te bedienen.

 

Grootformaat printer

Zo hebben we sinds deze zomer de nieuwste grootformaat printer van HP. Deze negenkleuren inkjetprinter combineert snelheid met een hoge kwaliteit en heeft een horizontale en verticale snijder. Posters komen er dus precies op maat gesneden uit. In de loop der jaren is onze website ook steeds belangrijker geworden. Mensen kunnen als ze willen met iDeal betalen en hun bestelling laten bezorgen of in de winkel ophalen.”

Kopiëren, printen, scannen, lamineren, inbinden, internetten, posters maken tot A0 formaat en zelfs grote aantallen drukken, het kan allemaal bij Copypoint. “Je ziet dat mensen thuis geen printer meer hebben, die komen voor die enkele print bij ons”, legt Johan uit. “Er worden bijvoorbeeld opvallend veel tickets bij ons uitgeprint. Wat we ook veel doen is het printen van scripties, boekjes, clubbladen en dergelijke. Mensen komen met een pdf naar de winkel, of sturen die op via website. Hun boekjes komen vervolgens gevouwen en geniet uit de machines. Vaak kunnen we opdrachten nog dezelfde dag verwerken.”

 

Fotocadeaus

Wie op zoek is naar een leuk geschenk kan bij Copypoint diverse artikelen laten voorzien van een eigen foto. Kopjes, puzzels, muismatten, wandklokken, schorten, stropdassen, shirts of babykleding, om maar enkele voorbeelden te noemen. Uploaden gaat heel makkelijk in de winkel of via de website.

 

Speciale aanbieding

Om het 15-jarig jubileum te vieren, heeft Copypoint deze week speciale aanbiedingen. Wie donderdag, vrijdag en zaterdag een bestelling plaatst op de website krijgt met de kortingscode ’15jaar’ 15% korting. In de winkel krijgen klanten donderdag, vrijdag en zaterdag 15% extra prints of kopieën bij het opwaarderen van hun print/kopieerpas.

www.copypoint.nl