Nieuwe kopieerwinkel opent haar deuren

  • Jomulder
  • 31/07/2017
  • In de media
  • Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kopieerwinkel opent haar deuren

STAD WAGENINGEN – 27 OKTOBER 2004

Op vrijdag 29 oktober 2004 opende Copypoint haar deur in een klein pandje in het centrum.

Nieuwe kopieerwinkel opent haar deuren

door Kees Stap

WAGENINGEN  – Het winkelend publiek is het ongetwijfeld al opgevallen. Er komt een nieuwe kopieerwinkel  in de Hoogstraat. Het kleurrijke bord met de naam Copypoint is reeds prominent aanwezig, deze week wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de winkel. “De Hoogstraat is een uitstekende locatie”, lichten Antonio en Johan  Mulder  toe. “Het is een gezellige plek met veel publiek en de parkeerplaatsen zijn dichtbij.”

De gebroeders Mulder openen op vrijdag 29 oktober Copypoint op de Hoogstraat 80, op de hoek met de Molenstraat. De opening gaat gepaard met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Zo krijgt u op vrijdag 29, zaterdag 30 oktober en maandag 1 november vijftig procent korting op alle kopieerkaarten. Een kleurenkopie of print op A4 formaat voor maar vijftien eurocent en u kunt een T-shirt goedkoop laten bedruk- ken. Meer over alle openingsaanbiedingen ziet u in de advertentie op de voorpagina van deze krant. Bij Copypoint kunt u terecht voor kopiëren, printen, drukwerk en funartikelen. Bij dat laatste moet u denken aan het bedrukken van T-shirts, muismatten, mokken en puzzels. Voor alle producten geldt: klaar terwijl u wacht. “We hebben de nieuwste hybride-machines aangeschaft”, leggen Antonio en Johan Mulder uit. “Daarmee kun je zowel kopiëren als printen. Het printen kan in zwartwit of in kleur. Daarnaast kunnen de machines vouwen en nieten. Een boekje op A5 formaat kan op deze manier volledig automatisch vervaardigd worden. Ook kunnen we inbinden en ringbanden maken, dat is een uitkomst bij bijvoorbeeld scripties.”

Copypoint wil zich onderscheiden met een uitstekende kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Ze zijn dan ook zes dagen per week vanaf 10 uur ’s ochtends geopend. Door de week blijft de zaak open tot 18 uur, zaterdag gaat de deur een uurtje eerder dicht. De winkel is niet groot, maar uitermate efficiënt ingericht. “Je moet niet teveel investeren in dure winkelruimte”, aldus Antonio Mulder. “Uiteindelijk moet de klant dat toch betalen. Door de lichte entourage en de goede verdeling van de apparaten kunnen we de maximale service tegen een goede prijs aanbieden. Klanten kopen bij ons aan de kassa een soort chipknip, daarmee kunnen ze zelf aan de slag met alle volautomatische apparatuur.” Particulieren, verenigingen en studenten zijn de belangrijkste doelgroepen van Copypoint. Scripties, clubbladen, boekjes, maar ook gewoon een kopietje voor uw administratie of de belasting. Copypoint is voor dit alles het juiste adres. Maak deze week gebruik van de openingsaanbiedingen en kom zelf kijken wat Copypoint voor u kan betekenen.