Nieuwe machines bij Copypoint

Nieuwe machines
Nieuwe machines

STAD WAGENINGEN – 13 JANUARI 2013

Door Kees Stap

WAGENINGEN – Bij Copypoint in de Bevrijdingsstraat 32 staan sinds kort zes nieuwe machines. De winkel voor kopiëren, printen, drukwerk en foto cadeauartikelen maakt het haar klanten daarmee nog makkelijker. De machines staan garant voor de beste kwaliteit en bieden nieuwe mogelijkheden voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Donderdag 24 januari is Copypoint van 19.00 tot 21.00 uur  extra geopend om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe machines.

Kopiëren, printen, kleur of zwart/wit, scannen, lamineren, vergroten of verkleinen, inbinden, internetten, posters maken tot A0 formaat (ook op canvas) en zelfs grote aantallen drukken, het kan allemaal bij Copypoint. En sinds kort gaat dat allemaal nog sneller en beter met de nieuwe Konica Minolta machines.

De energiezuinige machines bieden volgens Johan Mulder en Valeri Kovtoen een aantal belangrijke pluspunten. Zo worden er 36 kopieën of prints per minuut gemaakt, dat is 30% meer dan bij de oude machines. Door een nieuwe toner techniek is de kwaliteit van de kopieën en de prints verbeterd. Ook de technische mogelijkheden zijn uitgebreid.

 

Nieuwe mogelijkheden

De nieuwe machines kunnen A4 en A5 boekjes of brochures vouwen en nieten. Folders kunnen in een twee- of drieluik gevouwen worden. En printen en kopiëren kan op dikker papier, tot wel 300 grams. Dit biedt extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld geboortekaartjes, visitekaartjes of uitnodigingen. Met de nieuwe machines betalen klanten ook nooit teveel. Op het scherm krijg je een voorbeeld te zien, waardoor misdrukken worden voorkomen. In de auto-colormode worden zwart-wit en kleur herkend, zodat je nooit teveel kleurenkopieën moet afrekenen. Naast het kopiëren en printen is het ook mogelijk om een scan van een document te maken die direct vanaf de machines naar een e-mailadres gestuurd wordt.

 

Aanbiedingen

Copypoint wil de mogelijkheden van de nieuwe machines donderdagavond 24 januari graag laten zien. Johan Mulder: “We zijn zes dagen per week geopend, maar veel mensen werken overdag en voor hen is het fijn om eens op een avond terecht te kunnen met hun vragen. Bovendien hebben wij ’s avonds alle tijd om alle mogelijkheden van de machines uit te leggen en te bespreken. Overdag is het vaak druk met klanten en die moeten uiteraard geholpen worden.” Copypoint heeft voor deze avond een aantal speciale aanbiedingen. Bij het aanschaffen of opwaarderen van een kopieerkaart krijgen klanten 20% korting. Op alle foto cadeauproducten is er een korting van 25% en op het printen van grootformaat posters is er een korting van maar liefst 30%.

Meer informatie op www.copypoint.nl.