Copypoint investeert in negen nieuwe printers

Copypoint investeert in negen nieuwe printers

  • Jomulder
  • 09/08/2023
  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Copypoint investeert in negen nieuwe printers

Copypoint heeft zijn printinfrastructuur versterkt met negen nieuwe Konica Minolta multifunctionele printers. Deze geavanceerde printers bieden een combinatie van afdrukken, kopiëren en scannen, wat de productiviteit en efficiëntie ten goede komt. De machines van Konica Minolta staan bekend om zijn uitstekende afdrukkwaliteit en snelheid, waardoor Copypoint hoogwaardige diensten aan klanten kan blijven leveren. Bovendien dragen de energiezuinige functies van deze printers bij aan duurzaam printen en verminderde operationele kosten.

De systemen hebben een modern design met afgeronde hoeken en LED-statusindicatoren. De interactieve gebruikerservaring kenmerkt zich door gebruiksgemak, vrijwel onmiddellijke beschikbaarheid, vibratie-effecten en talrijke aanpassingsmogelijkheden. De extra combinatie van snelle afdrukeenheden en grote papiermagazijnen aan de ene kant en de dual-scan unit met ultrasone sensoren en digitale scheefstandcorrectie aan de andere kant, breidt de veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor revisiebestendig documentbeheer uit.

Copypoint zet zich niet alleen in voor innovatie, maar ook voor duurzaamheid. De machines zijn uiterst energiezuinig (alle modellen EPEAT Gold gecertificeerd en voldoen ze aan de strenge Blue Angel criteria). De nieuwe versmeltingseenheid en de tonerversmelting bij lage temperatuur helpen het energieverbruik te verminderen wanneer de eenheid wordt ingeschakeld en in de slaapstand staat.