Opheusden-printen

Dé printshop met passie voor print en papier

printen Opheusden
Het team van Copypoint (printen Opheusden) staat klaar om iedere klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Het team van Copypoint (Opheusden-printen) staat klaar om iedere klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Hulp nodig bij bij de keuze van het juiste papier of bij het online bestellen? Geen probleem! Klantvriendelijkheid staat voorop bij Copypoint.

Service
“Een rij printers maakt nog geen goede printshop”, zegt eigenaar Johan Mulder. “Het verschil maak je door goed te adviseren en te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar wens is.”
Wij hebben veel verschillende klanten, met een grote diversiteit aan wensen. Bedrijven, studenten die dikke rapporten printen, maar ook ouderen die een enkel kopietje van een rijbewijs of paspoort nodig hebben. Wij helpen iedereen graag op weg.”

Maatwerk
De prints kunnen in uiteenlopende maten geleverd worden. “Van visitekaartje tot spandoek, en alles ertussenin.” Copypoint beschikt ook over een posterprinter. “Naast het veelgevraagde A3 en A4 formaat kunnen we zelfs posters tot een meter breed maken. Voor de lengte is de maat van de papierrol de beperkende factor, maar als het moet printen we tot dertig meter lang”, aldus Johan Mulder. Alle posters kunnen op diverse soorten papier geprint worden: budget, normaal of glossy voor fotokwaliteit.

Verenigingen of particulieren die programmaboekjes, een clubblad of brochures nodig hebben zijn bij Copypoint ook op het juiste adres. “We sturen een bestand, liefst in pdf, naar een apparaat en de boekjes komen er gevouwen en geniet uit. We streven er altijd naar opdrachten nog dezelfde dag te verwerken.” Verenigingen kunnen vragen naar sponsormogelijkheden. Soms kan, in ruil voor een advertentie of reclamebord naast het veld, korting op het printwerk worden verkregen. Copypoint drukt ook briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en menukaarten voor bedrijven.

Copypoint is gevestigd in Wageningen, maar klanten uit Opheusden kunnen gemakkelijk online bestellen. Copypoint biedt een ruim assortiment, lage prijzen, én snelle levering met DPD. Wat wil je nog meer?

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op www.copypoint.nl.

 


Alle klanten uit Opheusden ontvangen nu 15% korting op de eerste print en drukwerk bestelling bij Copypoint. Deze actie is geldig tot 30 november 2021 en is niet geldig in combinatie met andere actie.

Gebruik de kortingscode: nieuw-2021